Kekava kanaburger

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 2

Vaja läheb:
4 portsjoni jaoks läheb tarvis:
4 burgerikuklit
2 Kekava kanafileed
Soola, pipart ja maapähkleid
1 tl sinepit
4 viilu Cheddari juustu
Värsket spinatit
1 tomat
1 küpse avokaado
Pool laimi
1 küüslauguküüs
Peotäis värsket koriandrit
Valmistamine
  • Haki kanafilee ja sega see soola, koriandri ja sinepiga.
  • Guakamole valmistamiseks ava avokaado ning purusta selle sisu kahvliga. Lisa sellele pool purustatud tomatit, purustatud küüslauguküüs, laimimahl, koriander, sool ja pipar. Kui soovid krehvtisemat, siis võid lisada tšillipipart.
  • Vormi lihast pallid. Parim on neid küpsetada grilli peal, kuid ka pann sobib hästi. Mõlemat poolt tuleks küpsetada mõni minut
  • Liha küpsemise ajal võib burgerisaiad krõbedaks küpsetada, näiteks pannil.
  • Pane burger kokku: lisa kana, juust, spinatilehed, tomativiil, korralik lusikatäis guakamolet ja hõõru küüslauku vastu burgerisaia krõbedat osa.

Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė

Tagasi retseptide juurde

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...