Kana kotletid

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 2

Vaja läheb:
15 kotleti valmistamiseks läheb tarvis:
400 g Kekava kanaliha
1 keskmiselt magus kartul
1 sl oliiviõli
2 sl jahu (võib kasutada ka maisijahu)
1 sl küüslaugupulbrit
1 sl paprikapulbrit
Sool, pipar
Avokaadokastme jaoks läheb tarvis:
1 küps avokaado
1 tomat
½ sidruni mahla
Sool, pipar, küüslaugupulber
Valmistamine
  • Riivi kartul ning suru riivitud kartulist tulev vedelik läbi sõela.
  • Sega kausis kõik koostisosad.
  • Valmista käsitsi sobiva suurusega kotletid ja aseta küpsetusplaadile.
  • Küptseta kotlette 180 kraadi juures 30 minutit ja keera poole küpsetamise pealt ümber.
  • Kastme valmistamiseks: tühjenda avokaado ning sega see purustatud tomati, sidrunimahla ja ürtidega.

Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė

Tagasi retseptide juurde

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...