Kanafilee pähklimarinaadis praetud bataadi ja sidrunheinakastmega

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 0

Vaja läheb:
Kanafilee pähklimarinaadis
1 kotike sidrunheina
250gr hapukoort
1 sl halvaad
250ml valget veini
1 tk (400gr) bataati
1 sl tükeldatud pähkleid
1 sl päikesekuivatatud tomateid
küüslauku
rosmariini
sool, pipar
Valmistamine

VALMISTAMINE:
Valage kastrulisse valge vein ja keetke kuni vein on poole võrra redutseerunud. Maitse andmiseks lisage sidrunhein, mis on eelnevalt lihahaamriga veidi purustatud. Lisage halvaa ja hapukoor, keetke ja lisage soola ning pipart.
Pese bataat ja torka terava vardaga läbi, lisa veidi õli, soola, pipart, soovi korral ka küüslauku ja rosmariini. Mähi see kõik fooliumisse ja küpseta 45 minutit ahjus. Kui soovite pruunikamat bataati, siis prae pannil võis.

Kanafilee pähklimarinaadis: eemaldage papist vooder ja torgake kattekilesse augud. Kuumutage ahi 200 kraadini, küpseta liha 15 minutit. Seejärel eemaldage kattekile ja küpsetage veel 5 minutit, et tekiks mõnus krõbe koorik.

SERVEERIMINE
Pange taldrikule praetud bataat, sidrunheinakaste, praetud kanafilee. Kaunista maitserohelise ja pähklitega.

Tagasi retseptide juurde

4 inimesele

45 minutit

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...