Kana sinihallitusjuustu kastmega
1Vaja läheb:
8 Kekava kana poolkoiba |
150 ml magusat tšillikastet |
2 tl valget veini |
2 tl sojakastet |
1 tl invgerit |
100 g. sinihallitusjuustu |
150 g. hapukoort |
2 tl majoneesi |
Oliiviõli |
Valmistamine
Sega omavahel tšillikaste ja sojakaste, valge vein ja riivitud ingver. Määri segu Kekava poolkoibadele ja jäta koivad mõneks tunniks marineerima.
Prae kana kuumal pannil mõlemalt poolelt mõni minut. Seejärel kata pann kaanega ja küpseta veel madalal kuumusel 15 minutit. Alternatiivina võib teise küpsetamise osa teha ka praeahjus.
Kui kana küpseb, siis on hea aeg kastme valmistamiseks. Lõigu sinihallitusjuust tükkideks ja sega hapukoore ning majoneesiga. Kui soovid, et kaste oleks vedelam, siis lisa pisut vett.
Head isu!