Kana sinihallitusjuustu kastmega

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 1

Vaja läheb:
8 Kekava kana poolkoiba
150 ml magusat tšillikastet
2 tl valget veini
2 tl sojakastet
1 tl invgerit
100 g. sinihallitusjuustu
150 g. hapukoort
2 tl majoneesi
Oliiviõli
Valmistamine

Sega omavahel tšillikaste ja sojakaste, valge vein ja riivitud ingver. Määri segu Kekava poolkoibadele ja jäta koivad mõneks tunniks marineerima.

Prae kana kuumal pannil mõlemalt poolelt mõni minut. Seejärel kata pann kaanega ja küpseta veel madalal kuumusel 15 minutit. Alternatiivina võib teise küpsetamise osa teha ka praeahjus.

Kui kana küpseb, siis on hea aeg kastme valmistamiseks. Lõigu sinihallitusjuust tükkideks ja sega hapukoore ning majoneesiga. Kui soovid, et kaste oleks vedelam, siis lisa pisut vett.

Head isu!

Tagasi retseptide juurde

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...