![](https://www.kekava.ee/wp-content/uploads/2017/07/single-header.jpg)
ALOHA praetud riis
![1 vote, average: 5.00 out of 5 1 vote, average: 5.00 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
![1 vote, average: 5.00 out of 5 1 vote, average: 5.00 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
![1 vote, average: 5.00 out of 5 1 vote, average: 5.00 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
![1 vote, average: 5.00 out of 5 1 vote, average: 5.00 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
![1 vote, average: 5.00 out of 5 1 vote, average: 5.00 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
Vaja läheb:
4 portsjoni jaoks läheb tarvis: |
250 g riisi |
2 Kekava kanafileed |
Õli küpsetamiseks |
½ sibulat |
2 küüslauguküünt |
1 porgand |
1 punane paprika |
Hakitud külmutatud herned |
200 g. ananassi (värsket ja konserveeritud) |
4 sl sojakastet |
1 sl röstitud seesamiõli |
Sool, pipar |
Serveerimiseks: rohelise sibula lehed |
Valmistamine
- Pane riis keema ja ära keeda liiga kaua.
- Riisi keemise ajal aja õli pannil kuumaks, lisa hakitud fileetükid, sool ja pipar
- Lisa pannile õli juurde ning lisa hakitud sibul, küüslauk ja porgand. Prae 3 minutit, lisa pipart, ananassi ja herneid ning prae veel 2 minutit.
- Lisa riis , sojakaste ning röstitud seesamiõli ning vajadusel veel soola ja pipart.
- Serveeri rohelise sibula tükkidega.
Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė
![](https://www.kekava.ee/wp-content/uploads/2018/03/aloha-ryziai.png)