ALOHA praetud riis

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 1

Vaja läheb:
4 portsjoni jaoks läheb tarvis:
250 g riisi
2 Kekava kanafileed
Õli küpsetamiseks
½ sibulat
2 küüslauguküünt
1 porgand
1 punane paprika
Hakitud külmutatud herned
200 g. ananassi (värsket ja konserveeritud)
4 sl sojakastet
1 sl röstitud seesamiõli
Sool, pipar
Serveerimiseks: rohelise sibula lehed
Valmistamine

 

  • Pane riis keema ja ära keeda liiga kaua.
  • Riisi keemise ajal aja õli pannil kuumaks, lisa hakitud fileetükid, sool ja pipar 
  • Lisa pannile õli juurde ning lisa hakitud sibul, küüslauk ja porgand. Prae 3 minutit, lisa pipart, ananassi ja herneid ning prae veel 2 minutit.
  • Lisa riis , sojakaste ning röstitud seesamiõli ning vajadusel veel soola ja pipart.
  • Serveeri rohelise sibula tükkidega.

Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė

Tagasi retseptide juurde

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...