![](https://www.kekava.ee/wp-content/uploads/2017/07/single-header.jpg)
Aasiapärased nuudlid
![4 votes, average: 4.75 out of 5 4 votes, average: 4.75 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
![4 votes, average: 4.75 out of 5 4 votes, average: 4.75 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
![4 votes, average: 4.75 out of 5 4 votes, average: 4.75 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
![4 votes, average: 4.75 out of 5 4 votes, average: 4.75 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
![4 votes, average: 4.75 out of 5 4 votes, average: 4.75 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_off.gif)
Vaja läheb:
2 portsjoni jaoks läheb tarvis: |
150 g spagettnuudleid |
1 Kekava kana rinnafilee |
2 lehte Hiina kapsast |
1 porgand |
Õli küpsetamiseks |
Marineeritud ingver (pole vajalik, kuid sobib hästi) |
Serveerimiseks: sibulalehed, purustatud pähklid/seesamiseemned |
Kastme valmistamiseks läheb tarvis: |
4 sl kastet |
1 sl suhkrut või mett |
1 sl praetud seesamiõli |
1 sl magusa tšilli kastet |
1 tl riisi- või valge veini äädikas |
Näputäis küüslaugupulbrit |
Näputäis ingveripulbrit |
Valmistamine
- Sega kokku kõik kastme jaoks vajalikud koostisosad.
- Võta nuudlid koost lahti (ettevaatlikult)
- Aja pann ja õli pannil kuumaks, lõika kana viiludeks ning küpseta.
- Kui kana on küpsenud, lisa porgandiribad ja hiina kapsas. Küpseta veel 1 minut ning lülita pliit välja.
- Lisa pannile nuudlid, kaste ja sega.
- Kata pann mõneks minutiks kaanega.
- Serveeri marineeritud ingveri, sibula, pähklite või seesamiseemnetega.
Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė
![](https://www.kekava.ee/wp-content/uploads/2018/03/makaronai.png)