Kanamaksasalat

2 votes, average: 4.50 out of 52 votes, average: 4.50 out of 52 votes, average: 4.50 out of 52 votes, average: 4.50 out of 52 votes, average: 4.50 out of 5 2

Vaja läheb:
500 g kanamaksa
1 klaas karboniseeritud mineraalvett
1 klaas sidrunimahla
Must pipar
Basiilik
Punane sibul
Mõned seedripähklid
Oliiviõli
Salat
Küüslauguküüned
Näputäis soola
1 paprika
Valmistamine

Vala kaussi klaas mineraalvett ja pool klaasi sidrunimahla. Maitsesta näputäie soolaga ja musta pipraga. Lisa valminud marinaadile kanamaks ja lase marineerida ligikaudu 1 tund.

Kana marineerimise ajal lõigu valmis basiilik, paprika, küüslauk ja salat. Pane lõigutud toiduained eraldi kaussi.

Kastme valmistamiseks sega omavahel ülejäänud pool klaasi sidrunimahla ja õli. Lisa näputäis soola ja must pipar.

Peale kanamaksa marineerimist tõsta maks marinaadist välja ja prae pannil 5-7 minutit. Kui see on valmis, siis lisa kana kaussi koos värskete koostisosadega, sega kõik kokku ja lisa kaste.

Head isu!

Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė

Tagasi retseptide juurde

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...