Kekava hiinapärane kana

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 1

Vaja läheb:
Kana ja marinaad:
3 Kekava kanafileed
1 tl pruuni suhkrut
2 tl tärklist
1 sl sojakastet
Sool, pipar
Kastmed:
50 g sojakastet
2 sl pruuni suhkrut
4 küüslauguküünt
2 sl jahu
1 sl riisiäädikat
2 sl röstitud seesamiõli
Valikuline:
Riis
1 väike brokkoli
1 paprika
1 porgand
Seesamiseemned
Praeõli
100 ml vett
1 laim
Valmistamine
  1. Sega kokku kõik marinaadi koostisosad ja lisa Kekava kana ning lase seejärel 1 tund marineerida.
  2. Köögiviljade valmistamiseks: lõika brokkoli tükkideks, lisa viilutatud paprika ja porganditükid.
  3. Valmista kaste – sega omavahel kokku kõik kastmeks vajalikud koostisosad.
  4. Lase õli pannil kuumaks ja lisa kana ja pool kastmest. Prae kuni kana on küpsenud.
  5. Lisa kanale köögiviljad, ülejäänud pool kastmest ja 100 milliliitrit vett.
  6. Sega toitu pannil kuni kaste muutub paksemaks.
  7. Kaunista toitu seesamiseemnetega ja serveeri koos riisiga (või küpsetatud riis praemunaga, seesamiõli ja sojaga).

Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė

Tagasi retseptide juurde

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...