
Kekava kanaburger





Vaja läheb:
4 portsjoni jaoks läheb tarvis: |
4 burgerikuklit |
2 Kekava kanafileed |
Soola, pipart ja maapähkleid |
1 tl sinepit |
4 viilu Cheddari juustu |
Värsket spinatit |
1 tomat |
1 küpse avokaado |
Pool laimi |
1 küüslauguküüs |
Peotäis värsket koriandrit |
Valmistamine
- Haki kanafilee ja sega see soola, koriandri ja sinepiga.
- Guakamole valmistamiseks ava avokaado ning purusta selle sisu kahvliga. Lisa sellele pool purustatud tomatit, purustatud küüslauguküüs, laimimahl, koriander, sool ja pipar. Kui soovid krehvtisemat, siis võid lisada tšillipipart.
- Vormi lihast pallid. Parim on neid küpsetada grilli peal, kuid ka pann sobib hästi. Mõlemat poolt tuleks küpsetada mõni minut
- Liha küpsemise ajal võib burgerisaiad krõbedaks küpsetada, näiteks pannil.
- Pane burger kokku: lisa kana, juust, spinatilehed, tomativiil, korralik lusikatäis guakamolet ja hõõru küüslauku vastu burgerisaia krõbedat osa.
Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė
