Itaaliapärane salat
2Vaja läheb:
Salati valmistamiseks läheb tarvis: |
1 Kekava kanafilee |
Rooma salat |
viilutatud kirsstomatid |
Mini mozzarella juust |
Päikesekuivatatud tomatid |
1 avokaado |
Ühe sidruniviilu mahl |
Basiilikulehed kaunistuseks |
Kastme valmistamiseks läheb tarvis: |
4 sl oliiviõli |
2 sl balsamiäädikat |
1 sl mett |
1 küüslauguküüs |
Näputäis soola, pipart, kuivatatud basiilikut ja oreganot |
Valmistamine
- Sega omavahel kõik kastme osad
- Lisa kana ja lase sel kastmes olla vähemalt pool tundi
- Aseta kanafilee pannile ja küpseta mõlemat poolt 4 minutit. Seejärel võta kuumust vähemaks, kata pann kaanega ja küpseta 7-8 minutit.
- Peale küpsetamist lase kanal pisut puhata ja seejärel lõika viiludeks.
- Salati osa valmistamiseks aseta taldrikule salatilehed, avokaado (millele on piserdatud sidrunimahla), kirsstomatid ja päikesekuivatatud tomatid, mozzarella ja kanaviilud.
- Lisa salatile kaste, näputäis soola, pipart ja värsked basiilikulehed.
Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė