Itaaliapärane salat

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 2

Vaja läheb:
Salati valmistamiseks läheb tarvis:
1 Kekava kanafilee
Rooma salat
viilutatud kirsstomatid
Mini mozzarella juust
Päikesekuivatatud tomatid
1 avokaado
Ühe sidruniviilu mahl
Basiilikulehed kaunistuseks
Kastme valmistamiseks läheb tarvis:
4 sl oliiviõli
2 sl balsamiäädikat
1 sl mett
1 küüslauguküüs
Näputäis soola, pipart, kuivatatud basiilikut ja oreganot
Valmistamine
  • Sega omavahel kõik kastme osad
  • Lisa kana ja lase sel kastmes olla vähemalt pool tundi
  • Aseta kanafilee pannile ja küpseta mõlemat poolt 4 minutit. Seejärel võta kuumust vähemaks, kata pann kaanega ja küpseta 7-8 minutit.
  • Peale küpsetamist lase kanal pisut puhata ja seejärel lõika viiludeks.
  • Salati osa valmistamiseks aseta taldrikule salatilehed, avokaado (millele on piserdatud sidrunimahla), kirsstomatid ja päikesekuivatatud tomatid, mozzarella ja kanaviilud.
  • Lisa salatile kaste, näputäis soola, pipart ja värsked basiilikulehed.

Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė

Tagasi retseptide juurde

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...