Nisujahuvaba ehk juustupõhjaga pitsa

5 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 55 votes, average: 5.00 out of 5 5

Vaja läheb:
150 g Kekava kanafileed
u 150 grammi riivjuustu
50 g purustatud tomateid
pool punast sibulat
1 paprika
30 g šampinjone
oliive
tšillit
pitsamaitseainet
rukolat
Valmistamine

Võta tordivorm või lahtise piruka vorm ning kata see küpsetuspaberiga ja pane peale nii palju riivjuustu, et põhi oleks kaetud. Peale raputa pitsamaitseainet ning pane 200kraadisesse ahju seniks kuni juust on ühtlaseks kihiks sulanud. Senikaua tükelda kanafilee ning pruunista.

Võta juustupõhi ahjust välja ja tõsta sellele lusikaga õhuke kiht purustatud tomateid. Seejärel pane peale kõik ülejäänud koostisosad. Raputa peale taas riivjuust. Tõsta pitsa umbes 10 minutiks uuesti ahju, et pealmine kiht juustu ka ära sulaks.

Koostisosi võib oma äranägemise järgi vabalt muuta. Näiteks võid pitsa katta ka nii: kanafileed, mozarella juustu, oliive, punast sibulat, paprikat, purustatud tomateid, seedermänni seemneid, šaminjone, rukolat ja tšillit.

 

Autor: Teele Teder

Tagasi retseptide juurde

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...