Bataadiviilud

3 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 53 votes, average: 5.00 out of 5 3

Vaja läheb:
Bataatide valmistamiseks läheb tarvis:
4 keskmise suurusega bataati
2 Kekava kanafileed
Oliiviõli
2 sl BBQ kastet VÕI tomatipastat, mis on tervislikum alternatiiv
2 loorberilehte
Sool, pipar
Kastme jaoks läheb tarvis
2 sl hapukoort
1 sl majoneesi
½ avokaadot
¼ sidrunimahla
1 küüslauguküüs
Näputäis soola ja jahvatatud pipart
Valmistamine
  • Aseta kana potti, lisa vett, soola, pipart ja loorberileht ning keeda 40 minutit.
  • Lõika bataat 1 sentimeetri paksusteks viiludeks, piserda peale õli, soola ja pipart ning aseta need küpsetusplaadile nii, et viilud ei puutuks omavahel kokku. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 30 minutit ja keera poole küpsetamise pealt ümber.
  • Rebi küpsetatud kana kahvliga ribadeks ja sega käsitsi BBQ kastme VÕI tomatipastaga, mida on eelnevalt maitsestatud sobivate ürtidega.
  • Kastme valmistamiseks: lisa kõik toiduained blenderisse ja lase masinal töötada kuni kaste on ühtlane
  • Lisa kana bataadiviiludele ja kata kastmega.

Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė

Tagasi retseptide juurde

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...