Salatirullid aasiapärase kanaga

4 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 5 4

Vaja läheb:
2 Kekava kanafileed
3 sl sojakastet
1 sl magusat tšillikastet
½ laimi mahla
1 sl röstitud seesamiõli
1 küüslauguküüs
Õli küpsetamiseks
Jääsalat
1 porgand
2 punase kapsa lehte
Seesamiseemned (serveerimiseks)
Murulauk (serveerimiseks)
Valmistamine
  • Sega marinaadi koostisosad: soja, magus tšilli, laimi mahl, seesamiõli, küüslauk.
  • Lõika kanatükid ribadeks ja aseta need marinaadi vähemalt üheks tunniks.
  • Peale marineerimist vala pannile õli ja küpseta kana.
  • Eralda jääsalati lehed ükshaaval, et neid seejärel täita.
  • Haki porgand ja punane kapsas õhukesteks ribadeks.
  • Täida salatilehed liha, porgandi- ja kapsaribadega.

Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė.

Tagasi retseptide juurde

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...