
Salatirullid aasiapärase kanaga





Vaja läheb:
2 Kekava kanafileed |
3 sl sojakastet |
1 sl magusat tšillikastet |
½ laimi mahla |
1 sl röstitud seesamiõli |
1 küüslauguküüs |
Õli küpsetamiseks |
Jääsalat |
1 porgand |
2 punase kapsa lehte |
Seesamiseemned (serveerimiseks) |
Murulauk (serveerimiseks) |
Valmistamine
- Sega marinaadi koostisosad: soja, magus tšilli, laimi mahl, seesamiõli, küüslauk.
- Lõika kanatükid ribadeks ja aseta need marinaadi vähemalt üheks tunniks.
- Peale marineerimist vala pannile õli ja küpseta kana.
- Eralda jääsalati lehed ükshaaval, et neid seejärel täita.
- Haki porgand ja punane kapsas õhukesteks ribadeks.
- Täida salatilehed liha, porgandi- ja kapsaribadega.
Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė.
