![](https://www.kekava.ee/wp-content/uploads/2017/07/single-header.jpg)
Salatirullid aasiapärase kanaga
![4 votes, average: 4.75 out of 5 4 votes, average: 4.75 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
![4 votes, average: 4.75 out of 5 4 votes, average: 4.75 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
![4 votes, average: 4.75 out of 5 4 votes, average: 4.75 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
![4 votes, average: 4.75 out of 5 4 votes, average: 4.75 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_on.gif)
![4 votes, average: 4.75 out of 5 4 votes, average: 4.75 out of 5](https://www.kekava.ee/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_off.gif)
Vaja läheb:
2 Kekava kanafileed |
3 sl sojakastet |
1 sl magusat tšillikastet |
½ laimi mahla |
1 sl röstitud seesamiõli |
1 küüslauguküüs |
Õli küpsetamiseks |
Jääsalat |
1 porgand |
2 punase kapsa lehte |
Seesamiseemned (serveerimiseks) |
Murulauk (serveerimiseks) |
Valmistamine
- Sega marinaadi koostisosad: soja, magus tšilli, laimi mahl, seesamiõli, küüslauk.
- Lõika kanatükid ribadeks ja aseta need marinaadi vähemalt üheks tunniks.
- Peale marineerimist vala pannile õli ja küpseta kana.
- Eralda jääsalati lehed ükshaaval, et neid seejärel täita.
- Haki porgand ja punane kapsas õhukesteks ribadeks.
- Täida salatilehed liha, porgandi- ja kapsaribadega.
Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė.
![](https://www.kekava.ee/wp-content/uploads/2018/03/salotos-vaikams.png)