Suvesalat grillitud kanafilee ja virsikutega
1Vaja läheb:
1 pakk Kekava kanafileed |
1 suur virsik |
suur punt erinevaid salatilehti, näit. rukola, lollo rosso, lehtkapsas vms |
75 g feta juustu |
Kaste: |
3 sl oliiviõli |
1 sl õunaäädikat |
2 tl mett |
sool, pipar |
Valmistamine
Valmistusaeg: 20 minutit
Kogus: 2 inimest
Maitsesta kanafilee soola ja pipraga. Lõika virsik sektoriteks. Sektorid võiksid olla mitte liiga õhukesed, et kannataksid lagunemata grillil ringi pööramist. Midagi sellist nagu retseptile eelneval fotol näha.
Grilli kanafilee küpseks. Selleks kulub keskmisel kuumusel umbes 10 min mõlemalt küljelt. Grilli kana kõrval ära ka virsikusektorid. Selleks kulub paar minutit ühelt ja paar teiselt küljelt.
Tõsta virskud ootele seniks, kuni kana küpseb. Kui kanafilee küps, lõika ta viiludeks.
Tõsta taldrikule väiksemateks tükkideks rebitud salatilehed. Neile aseta kanafilee lõigud ja grillitud virsikud. Pudista peale feta. Salatikastmeks vispelda kõik selleks vajaminevad ained kokku. Võid kastme valmistada kaanetatud purgis, seda tugevalt raputades. Nirista kaste salatile.
Retsepti autor: Mari-Liis Ilover
2 inimest
20 minutit