Suvesalat grillitud kanafilee ja virsikutega

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 1

Vaja läheb:
1 pakk Kekava kanafileed
1 suur virsik
suur punt erinevaid salatilehti, näit. rukola, lollo rosso, lehtkapsas vms
75 g feta juustu
Kaste:
3 sl oliiviõli
1 sl õunaäädikat
2 tl mett
sool, pipar
Valmistamine

Valmistusaeg: 20 minutit
Kogus: 2 inimest

Maitsesta kanafilee soola ja pipraga. Lõika virsik sektoriteks. Sektorid võiksid olla mitte liiga õhukesed, et kannataksid lagunemata grillil ringi pööramist. Midagi sellist nagu retseptile eelneval fotol näha.


Grilli kanafilee küpseks. Selleks kulub keskmisel kuumusel umbes 10 min mõlemalt küljelt. Grilli kana kõrval ära ka virsikusektorid. Selleks kulub paar minutit ühelt ja paar teiselt küljelt.

Tõsta virskud ootele seniks, kuni kana küpseb. Kui kanafilee küps, lõika ta viiludeks.

Tõsta taldrikule väiksemateks tükkideks rebitud salatilehed. Neile aseta kanafilee lõigud ja grillitud virsikud. Pudista peale feta. Salatikastmeks vispelda kõik selleks vajaminevad ained kokku. Võid kastme valmistada kaanetatud purgis, seda tugevalt raputades. Nirista kaste salatile.

 

Retsepti autor: Mari-Liis Ilover

Tagasi retseptide juurde

2 inimest

20 minutit

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...