Kekava värske kanakauss

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 2

Vaja läheb:
100 g kinoad
1 klaas (200 ml) vett või kanapuljongit
1 Kekava kanafilee
Rukkolat
1 suur tomat
1 avokaado
Veerand sidrunit
Kvaliteetset oliiviõli
Sool, pipar
Chia seemned (valikuline)
Valmistamine
  1. Kinoa valmistamine. Kõigepealt loputa kinoad vees, seejärel aseta see potti koos vee või kanapuljongiga. Kui vesi läheb keema, kata pott kaanega, keera kuumus madalamaks ja lase podiseda 15 minutit. Peale seda võta pott tule pealt ära ja lase seista veel 5 minutit.
  2. Võta kauss ja aseta sinna sisse küpsetatud kana, kinoa, rukkola, tomat ja avokaado. Piserda peale sidrunimahla ja Chia seemneid.
  3. Lisa lõpetuseks soola, pipart ja oliiviõli.

Retsepti autor: Kekava tootesaadik ja blogi “Puust laual” autor Kristina Pišniukaitė

Tagasi retseptide juurde

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...