Kanasupp

4 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 5 4

Vaja läheb:
500 g Kekava kanaliha
1 tl oliiviõli
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 punane paprika
1 tl ingveripulbrit
Natuke karrit
Mitu Cayenne pipart
4 klaasi kanapuljongit
1 tomatikonserv (ilma koorteta tomatitest)
1 suur hapu õun
¼ klaasi väikeseid nuudleid (näiteks "Orzo" nuudleid)
Väike punane pipar
Petersell
Hapukoor
Valmistamine

Lõika sibul ja küüslauk pisikesteks tükkideks. Puhasta pipar ja lõika see samuti väikesteks tükkideks. Kalla sibul, küüslauk ja pipar kuumaks aetud potti. Prae neid umbes 5 minutit. Järgmiseks võta Kekava kana (mis tuleks eelnevalt lõigata umbes 2 cm paksusteks viiludeks). Lisa kanale ingver. Seejärel võta õun, puhasta see seemnetest ja lõigu pisikesteks kuubikuteks. Pane kana pannile koos õuna, tomati ja puljongiga ja küpseta kõike umbes 20 minutit. Seejärel lisa nuudlid ja küpseta veel 7 minutit. Suppi on kõige maitsvam serveerida hapukoore ja peterselliga.

Head isu!

Tagasi retseptide juurde

HINDA RETSEPTI
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...